Alapozó kiválasztása
2017. december 08. írta: Neszeszer

Alapozó kiválasztása

Milyen fedést szeretnénk?

Alapozó

 

Ez egy alap termék. Nagyon fontos a megfelelő alapozó kiválasztása, ami nem annyira egyszerű dolog. Fontos a megfelelő árnyalat kiválasztása, így nem lesz maszkhatása. A jó alapozó észrevétlenül kiegyenlíti a bőrfelszínt és a bőr textúráját.

Milyen fedést szeretnénk? Gyengét, közepeset, vagy erőset?

Akinek szép a bőre, nem található rajta bőrhiba annak a gyenge fedésűt ajánlom. Akik pattanásokkal küzdenek azoknak pedig a közepes, illetve az erős fedésűt, vagy színezett hidratálót.

A bőrünk sajnos zsírosodásra hajlamos .
A hétköznapokra tökéletes egy természetes fényű alapozó.

Számos termék elérhető. pl.:

  • színezett hidratáló
  • folyékony alapozó
  • krém állagú alapozó
  • hab állagú alapozó
  • alapozó stick
  • alapozó kompakt
  • ásványi alapozó

Minél sűrűbb egy termék annál jobb a fedése.

A termék kiválasztásakor figyelembe kell venni a bőrtípust is.

Zsíros bőr esetén érdemes olajmentes terméket választani.

Ha valakinek problémás bőre van, ajánlom a BB krém vagy az ásványi alapozó használatát.

Szín és a tónus kiválasztása: Az alapozó színét úgy kell kiválasztani, hogy az megegyezzen az áll vonalának vagy a nyaknak a színével.

 Van hideg (rózsaszínes), meleg (sárgás) és semleges (bézs) tónus. (Ezekről majd bővebben.)

Melyiket szeretnénk matt, természetes vagy fényesebb hatást?
A matt alapozót azoknak ajánlom, akiknek a bőre zsírósodásra hajlamos. A normál bőrűeknek, és akiknek csak egy két apróbb bőrhibája van azoknak pedig gyenge fedésű, természetes fényű alapozót ajánlom.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyneszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9213456463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása